DIVERS CREDIT

Divers Credit a luat naştere la iniţiativa unor tineri ambiţioşi, cu experienţă în domeniul financiar – bancar, care şi-au dorit încă de la început să ofere, în adevăratul sens al cuvântului, cea mai bună soluţie de finanţare a iniţiativelor investiţionale.

Iată de ce, pentru început, într-un timp foarte scurt, am urmărit şi am materializat colaborări cu 18 (optsprezece) societăţi bancare şi nonbancare şi 10 (zece) societăţi de leasing. Avem astfel cea mai largă bază de date în ceea ce priveşte oferta de creditare existentă la momentul actual pe piaţă,  adresată atât persoanelor fizice cât şi celor juridice.

Întreaga noastră activitate gravitează in jurul clientului, el  fiind  principalul indicator în stabilirea serviciilor pe care le oferim.

Divers Credit – câştigi timp, câştigi bani !

Lipsa  de informare Este ştiut faptul că o mare parte a populaţiei nu beneficiază de sursele de informare continue şi complete atât de necesare pentru a rămâne conectată la ritmul ameţitor din ultimii ani în care piaţa bancară s-a îmbogăţit cu noi şi noi instituţii bancare şi, implicit, cu diverse produse de finanţare.

Lipsa timpului

O altă componentă de referinţă în activitatea noastră de intermediere a creditelor bancare o reprezintă lipsa timpului, care, din păcate, împiedică majoritatea persoanelor să obţină informaţiile necesare alegerii unei soluţii de finanţare ideale.

Lipsa grijilor

De această componentă ne ocupăm noi, echipa Divers Credit.                             Suntem tineri şi alergăm bine. Rămâneţi în fotoliul de acasă sau în cel de la birou. Aveţi doar două variante :

1.  sunaţi la unul din numerele de telefon din pagina de contact  

2.  completaţi formularul după ce  faceţi click pe  aplică online. Iar noi: –     vă prezentăm o ofertă detaliată, –     alegem împreună soluţia ideală de finanţare, –     stabilim o întâlnire pentru întocmirea dosarului şi apoi … –     fugim la bancă în locul dumneavoastră. Rămâneţi în acelaşi fotoliu şi nu vă ridicaţi decât atunci când veţi primi un apel telefonic  pentru a merge la bancă în vederea ridicării sumei solicitate.
citeste mai departe.. Acestea ar fi motivele pentru care am hotărât să venim în întâmpinarea nevoilor tale cu servicii complete de intermediere a creditelor bancare. Mulţi dintre acualii noştri clienţi, ne-au mărturisit că nu au apelat în trecut la o firmă specializată în domediul intermedierii creditelor bancare, crezând că serviciile oferite vor duce la majorarea costurilor creditului acordat.

Ţinem să precizăm că toate serviciile oferite de Divers Credit sunt GRATUITE, si nu implică nici un cost suplimentar, clientul suportând aceleaşi cheltuieli ca şi în situaţia contractării unui credit direct de la orice bancă.

Apelând la consultanţii Divers Credit  clientul va fi ajutat să inţeleagă produsul bancar pentru care optează. Va fi consiliat atât înainte de acordare creditului cât şi pe perioada derulării acestuia.

Sunt evitate astfel situatiile in care o persoana contractează un credit , fără a avea toate informaţiile referitoare la costurile sale, şi fără al fi comparat în prealabil cu altele similare existente pe piaţă.

Consultanţii Divers Credit se ocupă de întocmirea dosarului de credit, depunerea sa  la bancă si monitorizarea stadiului acestuia în cadrul procesului de analiză efectuat de către compartimentul specializat al băncii alese.

Tot ceea ce clientul trebuie sa facă este să se prezinte  la sucursala aleasă pentru semnarea contractului de credit si ridicarea sumei solicitate.