DIVERS CREDIT

Lumea afacerilor a stârnit mereu curiozitatea acelor persoane care şi-au dorit întotdeauna independenţa financiară şi care niciodată nu s-au mulţumit cu puţin.  Pentru o reuşită deplină nu este îndeajuns ca aceste două deziderate sa existe în plan mental. Este nevoie de experienţă, înţelepciune, încredere în forţele proprii, suport material şi, mai ales, voinţă.

Toate aceste elemente constituie motorul afacerii tale.

Profilul unui partener ideal

Spiritul intreprinzător constituie un element cheie în dezvoltarea unui parteneriat de succes. Noi iti oferim tot ceea ce ai nevoie şi te învăţăm cum să iţi foloseşti atuurile pentru a reuşi. Tu trebuie să îţi doreşti să ai propria ta afacere şi să investeşti în ea. Te înarmezi cu răbdare şi perseverenţă iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Suntem mereu alături de tine pentru a-ţi îndruma paşii.

Investiţia iniţială

Avem experienţa începutului de drum şi de aceea te sfătuim să ţii cont de câteva recomandări.
Înainte de a lua decizia de a te alatura companiei Divers Credit e bine să iti evaluezi cât mai obiectiv potenţialul financiar deoarece va trebui să poţi suporta pentru început următoarele cheltuieli: –    chirie spatiu; –    amenajare şi utilare spatiu (mobilier, computere, imprimanta, fax, consumabile etc) –    plata utilitati şi servicii (energie electrică, telefonie fixa, mobilă, conexiune la internet etc); –    plata salarii; –    alte cheltuieli aferente desfăşurării activităţii în cele mai bune condiţii.

De asemenea spaţiul în care îţi vei amenaja biroul va trebui să îndeplinească următoarele cerinţe:

–    să fie situat intr-o zona relativ centrala cu acces direct la arterele principale de circulatie; –    să existe acces la mijloacele de transport in comun.

Dacă ai depăşit obstacolele de mai sus atunci să ştii că ceea ce a fost mai greu a trecut pentru că vei beneficia de câteva avantaje foarte importante:

–    TAXA DE FRANCIZA este  ZERO; –    Domeniul de activitate este în continuă dezvoltare;

–    Vei avea suport permanent din partea specialistilor Divers Credit si a institutiilor partenere (recrutare si traininguri personal, promovare prin diverse canale de publicitate);

–    Beneficiezi imediat si direct de colaborările existente cu 24 de institutii bancare, nonbancare si de leasing – iţi oferim o afacere la cheie ! Cu stimă, Andrei Hogaş General Manager Divers Credit